Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Solanie Kaviár exkluzív éjszakai krém 50ml
Solanie Kaviár exkluzív éjszakai krém 50ml
RRP: 7 999 Ft 
6 799 Ft

Solanie Kaviár exkluzív éjszakai krém 50ml

Mindent amire bőrödnek szüksége van megtalálod kaviáros éjszakai krémünkben. A bőrazonos összetevőkben gazdag ápoló több, mint ideális az öregedés jeleit mutató, tápanyagigényes zsírhiányos, stresszes, energiátlan bőr intenzív éjszakai táplálására, hidratálására és életerejének visszaadására.
Várható kiszállítás GLS futárral
2024.04.23
Várható átvétel FOXPOST automatába
2024.04.23
Raktáron
RRP: 7 999 Ft 
6 799 Ft
Egységár: 136 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
34 Ft
Részletek
Mindenre amire bőrödnek szüksége van megtalálod kaviáros éjszakai krémünkben. A nagyhatású fitohormont tartalmazó dél-afrikai yamgyökér kivonat javítja a hormonhiányos bőr általános állapotát, pótolja a hormonszegény, érett bőr ösztrogénhiányát. Gátolja a szövetek öregedési folyamatait. Segíti a bőr immunfolyamatait, erősíti a védekező képességet, erőteljesen nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.

A kaviár extrakt létfontosságú proteineket, nyomelemeket tartalmaz, melyek erősen tápláló és energetizáló hatásúak. A Fehér tea kivonat erőteljes antioxidáns, segíti a regenerálódást, méregtelenítést. Az Actifirm kivonat javítja a bőrfeszességet, növeli a kollagénszálak rugalmasságát, ezáltal a ráncok kisimulnak. Értékes, vitamindús növényi olajok biztosítják a bőrszövetek éjszakai táplálását, regenerálását. A sejtek energia-metabolizmusát revitalizáló kreatin, a bőrnyugtató, érzékenység-csökkentő bisabol teszi teljessé a hatóanyagok széles tárházát, az igényes bőr teljeskörű ellátását.

Miért válaszd a Kaviár éjszakai krémet?

Bőrazonos fekete kaviár kivonatot tartalmaz
Ásványi anyagaival, nyomelemeivel, proteinjeivel, vitaminjaival mélytápláló hatású
Energizálja a bőrt, hogy az visszanyerje regenerációs kapacitását
Lassítja a bőrben lezajló öregedési folyamatokat
Simítja a ráncokat
Látványosan hidratál
Bőrbarát formula:

0% parabén
0% színzék
Használat: A reggeli tiszti'ta's e's toniza'la's uta'n vigyél fel kis mennyise'get az arcra e's finoman masszi'rozd a bo?rbe teljes beszi'vo'da'sig. Külsőleges használatra! Szembe ne keru¨ljo¨n! Gyermekek elo?l elza'rva tartando'! Legfeljebb 25°C-on tárolandó.

Hatóanyag:Actifirm® Ultra,Allantoin,Betain,Bisabolol,Búzacsíraolaj,E-vitamin,Édesmandula-olaj,Fehér tea,Kaviár kivonat,Kreatin,Makadámdió-olaj,Rozmaring,Centella kivonat,Yamgyökér
Ajánlott bőrtípus:Idősődő,Száraz
Funkció:Feszesítés,Öregedésgátlás,Regenerálás,Táplálás
Összetétel:Állatokon nem tesztelt,Parabénmentes,Színezékmentes
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!