Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Subrina festékeltávolító törlőkendő (Aloe Verával) 100db
Subrina festékeltávolító törlőkendő (Aloe Verával) 100db
4 590 Ft

Subrina festékeltávolító törlőkendő (Aloe Verával) 100db

FESTÉKELTÁVOLÍTÓ TÖRLŐKENDŐ HOLT TENGERI ÁSVÁNYI KIVONATTAL 100DB
Raktáron
4 590 Ft
Egységár: 46 Ft/db
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
46 Ft
Részletek
Könnyedén eltávolítja a festés utáni színmaradványokat a bőr felszínéről.

Puha anyagának köszönhetően kíméletes a bőrrel. Ideális szalon felhasználásra. A tároló doboz biztosítja, hogy a kendő mindig friss maradjon. Holt tengeri ásványi tartalma segíti a bőrszövetek regenerálását, anti - allergén anyagokkal védi a bőrfelszínt, bőrnyugtató hatással rendelkezik és fertőtlenítő hatású.

A benne található ásványi anyagok javítják a bőr hidratáltságát és csökkentik a gyulladást. A Subrina Professional hajfesték eltávolító törlőkendő B5 Provitamint, Aloe Verat, Bisabololt és Allantoint tartalmaz, melyek hozzásegítenek a makacs foltok legkíméletesebb és leghatékonyabb eltávolításához.

Használati útmutató: Nyissa ki a doboz fedelét és húzza ki a kendőt a tartóból. Enyhe dörzsöléssel távolítsa el a festéket a bőrfelületről. Ne öblítse le. Mindig tartsa zárva a doboz fedelét, hogy óvja a terméket a kiszáradástól.

Figyelem: A termék használata előtt végezzen érzékenységi tesztet. Ne alkalmazza sérült, irritált bőrfelületen.Ha irritáció lépne fel használat során, hagyja abba a termék használatát. Tartós irritáció esetén forduljon orvoshoz. Szembe ne kerüljön.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!