Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Omniplex szasé 2X10ml

Kötés készítő + kötés megerősítő azonnali hajszerkezet javító készlet.
Nincs raktáron
2 455 Ft
Egységár: 246 Ft/ml
Regisztrálj be, és az eredményes vásárlás után
a pontgyüjtő számládon jóváírt összeg:
25 Ft
Részletek

Száraz, fakó, töredezett a haja?
A probléma gyökere a hajszálak rostjainak roncsolódásában van, ennek oka lehet kémiai kezelés, a hajformázók hőhatása vagy a haj öregedése. Azonnali megoldásra van szükség, ami megállítja, sőt helyreállítja ezt a romló állapotot. A farmavita egy új, innovatív csodaszert fejlesztett: omniplex, amely megőrzi és visszaállítja a haj természetes struktúráját bármilyen vegyszeres kezelés közben!

Az omniplex egy teljesen új technológiára épül, mely hosszantartóan regenerálja a haj rostjait, és egy hihetetlen és azonnali eredményt ér el!

Sulfát, dea, parabén és mi mentes!

Az innováció az új molekuláris technológiában rejlik!

Az omniplex egy új és exkluzív molekuláris technológiára épít, mely az aktív molekulák keveréke. Ezen innovatív technológia magja egyetlen molekula, mely amino csoportokból áll és a polymer lánc szélén helyezkedik el. Ez a sajátossága teszi lehetővé, hogy a polymer lánc egy patkószerű alakzatot formáljon, ami azt eredményezi, hogy szorosabban kötődik a hajhoz. Ezen felül a gondosan válogatott aktív hatóanyagok kémiai és fizikai tulajdonságai (nem víz - oldékony, nagy molekulasúlyú, magas tapadási arány a hajhoz...) lehetővé teszik, hogy az omniplex a hajban maradjon, és ne távozzon el már az első hajmosáskor. Ezért ennyire hatékony az omniplex!

Rendkívüli összetétel:

Magas hatásfokú és innovatív hatóanyagainak gazdag elegye, jótékony olajokkal (jojoba, édes mandula) és puhító, tápláló anyagokkal vegyítve egy igazi innovációt jelent a professzionális hajápolásban.

Főbb előnyök:

Maximális fejbőr és hajvédelem a vegyszeres kezelés során
Hő védelem
A haj károsodásának megakadályozása
Megállítja a haj töredezését
Megőrzi a haj természetes struktúráját
Javítja a kutikulát, a haj erősebb, fényesebb és rugalmasabb lesz
OMNIPLEX COMPACT azonnali hajszerkezet javító készlet két lépésben 2*100 ml
Omniplex 1 - kötés készítő

A farmavita kozmetikai laboratóriuma sokáig fejlesztette. Minden kémiai beavatkozáshoz fejlesztve, legfőképp hajfestés vagy szőkítés esetén kiváló. Felépíti és megerősíti az erős strukturális kötéseket, megvédi a hajat a töredezéstől, megelőzi a haj károsodását a vegyi kezelés során. Az omniplex alkalmazása nem befolyásolja a hajon történő kezelést, sem hatóidejét, sem alkalmazási idejét.

Kiszerelés: 100 ml, 10 ml (1 adagos)

Omniplex 2 - kötés megerősítő

Miután a kémiai folyamat a hajon befejeződött és a haj leöblítésre került, akkor kell ezt alkalmazni. Magas hatásfokú aktív összetevőket tartalmaz, a könnyű kezelhetőség érdekében egy krémes állagban. Stabilizálja a kötéseket a hajszálakban, megvédi és javítja a kutikulát és megőrzi, valamint hosszú időtartamra biztosítja a haj színét. Nem balzsam.

Kiszerelés: 100 ml, 10 ml (1 adagos)

Ajánlja vendégeinek a legmagasabb szintű hajfestési szolgáltatást! Használható minden hajfestékhez és hajszínváltoztatóhoz! Az Omniplex védi és javítja a haj szerkezetét a vegyszeres kezelések alatt!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!