Intézd online! Egyszerűen és kényelmesen intézheted a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseket az Online ügyintézés oldalunkon.

Blog

Directions hajszínező

Directions hajszínező

A fodrasznegyker.hu oldalon ma egy különleges terméket szeretnénk bemutatni, amely sokak számára lehet érdekes és izgalmas választás: a Directions hajszínező.

A Directions hajszínező egy professzionális minőségű, azonnali használatra kész termék, amely 6-12 hajmosás után fokozatosan kopik ki a hajból. Ez a hajszínező nem tartalmaz ammóniát és hidrogén-peroxidot, azaz olyan anyagokat, amelyek gyakran előfordulnak a hagyományos hajfestékekben. Illatmentes, krémes textúrával rendelkezik. Nincs szüksége további készítmények összekeverésére, mivel teljesen készen áll a használatra. A kapott színhatás mindig az eredeti hajszínedtől függ. Így akiknek világosszőke a haja (8-10 színmélyégben) extra szineket használhat amelyet nem lehet nem észrevenni. Sötétebb haj esetén viszont csak enyhe színezést eredményeznek. 

A Directions hajszínezővel szinte bármilyen színárnyalatot elérhetünk, hiszen több mint 45 féle árnyalat közül választhatunk. A színezővel akár az egész hajat befesthetjük, akár csak néhány tincset kiemelhetünk vele. A színezővel játszhatunk is: keverhetjük őket egymással, hogy új árnyalatokat hozzunk létre.

A Directions hajszínező alkalmazása nagyon egyszerű: használat előtt mossa meg a haját semleges pH samponnal, mossa le a sampont és törölje meg a haját törülközővel. Színező használata előtti napon nem ajánlott balzsamok, kondicionálók és hajápolók használata. Tegyen szükséges mennyiségű festéket egy műanyag edénybe (rövid haj festéséhez a megadott mennyiség fele elegendő). Festéskor használjon védőkesztyűt és használjon valamilyen kontúrkrémet az arc és a fejbőrének védelmére. Vigye fel a színezőt 3-4 cm távolságra a fejbőrtől és egyenletesen oszlassa el a hajvégekig (a felvitelt célszerű a fej hátsó részén kezdeni). Fésülje át alaposan a hajat, amíg habosodni nem kezd (ez azt jelenti, hogy jól beitta magát). Hagyja hatni 15-30 percig (minél tovább hagyja rajta, annál intenzívebb lesz az eredmény), majd öblítse le vízzel.

A Directions hajszínező biztonságos és ápoló hatású termék: fokozza a természetes színét, gazdagabbá és fényesebbé teszi a hajszálakat. Nem szőkíti vagy roncsolja a hajat (sérült vagy porózus hajból hamarabb kimosódik). Hogy minél tovább élvezhesse az új színét, használjon speciális samponokat és balzsamokat festett hajhoz, kerülje az erős napfényt és klóros vizet.

Ha kedvet kaptak ehhez az innovatív termékhez, kattintsanak IDE.